mazazik-shisha-amsterdam-afbeelding-1

Slechte gewoonten van de gemiddelde Shisha roker

Waterpijp roken is een heerlijk tijds besteding, maar de gemiddelde roker mist toch de basis . Als gevolg hiervan kan de gemiddelde shisha roker een aantal slechte rookgewoonten ontwikkelen. 

Kolen vervoeren
Omgaan met hete kolen is vrij risicovol. Iedereen die zichzelf erop hiermee heeft verbrand, weet dat dit waar is.

Daarom is het ten eerste belangrijk dat je goed weet hoe je kolen moet vervoeren. Je moet nooit meer dan 1 kool tegelijk vervoeren. Zo verlies je makkelijk grip en loop je de risico dat je de kool laat vallen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de kolen van onder en boven optilt met de metalen houder in plaats van links en rechts.

Water niet verversen
Over het algemeen is men vaak lui. Luiheid kan zorgen voor een onprettige shisha rook sessie en lange termijn schaden aan de apparaat die je gebruikt, daarom is het belangrijk dat het water aan de onder kant van het apparaat na elke sessie wordt hervult. Daarnaast kan het water na een tijdje verschimmelen. Dit is heel slecht voor je gezondheid. Daarom verwisselen wij het water in je shisha bij Mazazik na elke sessie!

Beweging van de Shisha slang
Elke beweging met de shisha slang kan ervoor zorgen dat je de shisha apparaat laat vallen en kolen laat vliegen. De shisha slang is gekoppeld aan de shisha met hete kolen. Hier moet dus altijd rekening mee gehouden worden.

Laat een reactie achter

Smiley face
× Hallo! Kunnen wij u ergens mee helpen?